Farfalle Nr.222 - 500g
Ref: 7328
Units per Carton: x20 Ean Code:8006680042226
De onderneming is gesitueerd in een natuurlijk park tussen de zee en de bergen.
Voor de vervaardiging van het deeg, gebruikt Delverde het zuivere water van de groene rivier.
Dat wat het maakt tussen de verschillende deegsoorten is
het % van eiwitten die de weerstand van het deeg tegen het water bepaalt. Het % van eiwitten moet tussen 13% en 14%. in het deeg Delverde zijn er 13.5% van proteïnen. Het % van eiwitten dat zich bevindt tussen 13% en 14% maakt het mogelijk om een deeg Al Dente te hebben
De pasteurisatie bij Delverde, is er één van dubbele pasteurisatie. Deze dubbele pasteurisatie verhoogt de kwaliteit van het deeg
Gebruik van brons en niet van téflon. Het gebruik van het brons in verwerking geeft een deeg dat de saus beter tegenhoud
lang vervaardigingprocedure maar deeg van hoge kwaliteit
Gebruikt ingrediënten van eerste kwaliteit
Producten van hoge kwaliteit
De twee basisingrediënten voor de bereiding van pasta zijn water en griesmeel
Water: is afkomstig van de Verde Spring, dwz dat het uit de bodem van de bergketen Majella komt. Het water bevat geen bacteriën en zeer weinig mineralen
Het water gebruikt voor de bereiding van pasta is zeer licht en natuurlijk (zonder zuiveringsmiddel of ontsmettingsmiddel)
Tarwe: er bestaan verschillende soorten tarwegranen en bijgevolg verschillende kwaliteiten griesmeel. De know-how van Delverde bestaat erin de verschillende soorten granen te kiezen en te mengen. Delverde verkiest enkel de granen van hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit de "Tavoliere delle Puglie" ,gelegen in het zuiden van Italië, waar het klimaat ideaal is voor het groeien van tarwe omdat er zon is en dat het klimaat droog is. Gebruikt ook granen van Noord-Amerika, gekend voor hun hogere kwaliteit en dit om meer proteïnen te verkrijgen. Inderdaad, hoe meer proteïnen er zijn, hoe meer gluten en hoe beter de kwaliteit van de pasta.
No customer reviews for the moment.